Talentendag

Op zoek naar Turntalent!

Zaterdag 2 september organiseert Devona weer een Talentendag voor kleine spierbundels uit de regio!

Devona heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd en is fanatiek in het opleiden van turntalent. Devona heeft inmiddels meerdere Nederlands Kampioenen opgeleid en op 2 september gaan wij op zoek naar de volgende turntoppers!

Dus misschien zit je al op turnen en zou je meer uitdaging leuk vinden? Of lijkt turnen je leuk, maar heb je nog geen ervaring? Ook dan ben je van harte welkom!

Tijdens de Talentendag worden de deelneemsters getest op lenigheid, spierballen, coördinatie & de basisprincipes van het turnen.

  • Voor wie? Meisjes in de leeftijd van 5-8 jaar oud
  • Wanneer? Zaterdag 2 september
  • Waar? De Jozefschool
  • Hoe laat? 15.30-17.30 u

De informatiebrief vind je hier.

Meld je aan:

Turnervaring GeenRecreatiefSelectie

Aantal jaren turnervaring Geen ervaring1 jaar2 jaar3 jaar> 3 jaar

Vragen: devonaselectie@gmail.com

Algemene informatie

Tegenwoordig is Devona erg fanatiek in het opleiden van turntalent. Dit heeft ook al geresulteerd in verschillende Nederlands Kampioenen! We willen turntalentjes binnen Devona de mogelijkheid bieden om zich op  positieve wijze te ontwikkelen tot selectieturnster.

Om mee te doen met de Talentendag is het niet noodzakelijk dat je lid bent van Devona, ook vriendinnetjes of nichtjes zijn welkom!

Tijdens de talentendag zullen we alle aanwezige meiden testen op hun kracht, lenigheid, coördinatievermogen en de basisbeginselen van het turnen. Ouders mogen natuurlijk vanaf de zijlijn de prestaties van hun dochter(s) bekijken. Na de talentendag zullen de testresultaten door de leiding worden beoordeeld. Vervolgens zullen jullie per mail over de resultaten worden geïnformeerd en misschien een uitnodiging ontvangen om te starten met een proefperiode bij een van de selectiegroepen.

Voor meer informatie over onze selectiegroepen, kunnen jullie een kijkje nemen op www.devona.nl onder het kopje ‘selectie’.