Update 16 maart: in verband met de situatie rondom het Coronavirus wordt hiervoor een nieuwe datum gepland. Meer informatie volgt….

————-

Devona vindt het van groot belang om goede en diverse turn materialen aan te bieden aan onze leden. Door intensief gebruik is het tijd voor reparatie en vervanging van materialen. Dit jaar staat de reparatie/vervanging van de balkverbreders en een trampoline op de planning. Deze materialen bieden onze leden uitdaging, de mogelijkheid om zich als volwaardig turn(st)ers kunnen ontwikkelen. Daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de Nationale Belmaanden van de VriendenLoterij!

Op 19 maart tussen 18:30 uur en 21:30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Devona. Het is de moeite meer dan waard, want:

  • Minimaal 40% van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de materialen kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor? 

Wil jij ons op een andere manier helpen? Dat kan ook! Bijvoorbeeld door ons belteam te versterken die avond! In dat geval ontvangen we je aanmelding graag via info@devona.nl!

Close Bitnami banner
Bitnami