Devona activiteitenmaand: bingo

Februari Devona activiteitenmaand van start!

Het zijn rare tijden. Hoewel de trainingen op een creatieve manier (online of buiten) zo veel mogelijk doorgaan, is er natuurlijk geen sprake van turnen in de zaal op échte toestellen. Devona vindt gezelligheid en bewegen belangrijk. Daarom organiseren we in de maand februari diverse activiteiten en online workshops in de voorjaarsvakantie van 22 t/m 26 februari. We gunnen jullie energie, verbinding en plezier in en om het huis voor jou, je familie, en vriendjes en vriendinnetjes.

Voor deelname aan een aantal activiteiten vragen wij een klein bedrag. Van dit geld wil Devona een nieuwe balk voor in de Jozefschool aanschaffen omdat de oude balk niet meer gebruikt kan worden! Doe je mee?

Wat kun je in de Devona activiteitenmaand verwachten?  

We hebben allemaal leuke activititen voor jullie in petto. Van online activiteiten met elkaar tot individuele activiteiten die je kan doen wanneer het jou uitkomt! Zo starten we 1 februari met de actie “Daag me uit!”, de “(plastic) flesseninzamelactie” die de hele maand loopt. Ook kun je een speurtocht doen door Wateringen. En wat dacht je van een bingo? In de voorjaarsvakantie organiseren we diverse online workshops. 

Alle activiteiten vind je in de nieuwsbrief die alle leden op 31 januari hebben ontvangen.

Mag ik ook meedoen als ik geen lid van Devona ben?

Ja, dat kan! Ook als je geen lid bent van Devona kun je veel leuks meedoen tijdens de Devona activiteitenmaand.