devona kamp 2022

Wat hebben we het weer naar ons zin gehad tijdens het jaarlijkse Devona kamp. Dit jaar stond het kamp helemaal in het teken van feest! We vierden Devona’s 20ste verjaardag, Oud & Nieuw, Sinterklaas, Kerst, Pasen etc… allemaal in één keer! 
Op donderdag zijn we gestart met een kennismakingspel waarbij de samenwerking in de teams werd gestimuleerd. We vierden ook Pasen en Valentijnsdag. De dag werd afgesloten met een griezelige spooktocht. 
Op vrijdag hebben we een sportieve dag met de 5-kamp en waterspelletjes gedaan, uiteraard allemaal in het thema “Feestdagen”. Daarnaast werd er op vrijdag druk geoefend voor de bonte avond en was er een muziekbingo met Sinterklaasliedjes. In de avond heeft elk groepje een  spetterend optreden gegeven. We hebben de dag knallend afgesloten met een Oud en Nieuw feest met oliebollen, “champagne” en vuurwerk. 
Op de laatste dag zijn we lekker vies geworden, moest er weer goed samen gewerkt worden en hebben we onze behendigheid nog even getest tijdens de survival. Iedereen ging moe, maar voldaan naar huis. Het kamp was dit jaar letterlijk een feestje!