Vacature penningmeester
De aansturing van de vereniging is verdeeld over een Technische Commissie en Bestuur. In het Bestuur richten we ons op de ontwikkeling van de vereniging voor de (middel)lange termijn en zijn we op zoek naar een penningmeester. Een rol waarin je vooral met de inhoud bezig bent. Kennis van de sport is geen vereiste. We komen slechts 1 keer per maand als bestuur bij elkaar en stemmen verder veel op andere manieren af, zodat iedereen zijn/haar activiteiten goed kan inpassen in de dagelijkse routine. Een omschrijving van de taken lees je hieronder. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU? 
Je richt je op de financiële positie van de vereniging en je denkt mee over hoe we in de toekomst een financieel gezonde vereniging kunnen blijven. Aandachtsgebieden zijn bijvoorbeeld het doorrekenen van contributievoorstellen, bezetting van lessen en het maken van een meerjarig vervangingsplan voor toestellen. Kortom: we vragen je vooral mee te denken over de toekomst van de vereniging. Ben jij financieel onderlegd en wil je de club helpen? Dan horen we je graag van je!

Vacature algemeen bestuurslid
Devona is volop in beweging. Als bestuur zorgen we ervoor dat onze vereniging goed georganiseerd is, zodat onze turn(sters) en trainsters met plezier de turnsport kunnen beoefenen. Dit doen we door te focussen op een veilig sportklimaat, juiste voorzieningen, goede communicatie en financiële administratie. De vereniging is er voor en door leden en kan alleen bestaan dankzij de betrokkenheid van leden. Zo zet een aantal van onze leden zich bijvoorbeeld in als bestuurslid. 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU? 
De verdeling van taken wordt na afstemming onderling verdeeld over de bestuursleden. Denk hierbij aan IT, HR, Communicatie, Sponsoring en Financieel. We overleggen maandelijks en  een ieder heeft een verantwoordelijkheidsgebied wat bij het bestuurslid past.

Als je geïnteresseerd bent in één van de functies, dan kun je contact met ons opnemen via bestuur@devona.nl

Schroom niet, we hebben jou nodig!