uitreiking diplomaturnen


Afgelopen weekend hebben wij ons weer volledig ingezet met het diplomaturnen!

Op vrijdag begonnen wij met 1 ronde kleuters! Zij hebben heel leuk geturnd en een mooi diploma en zelfs een gouden medaille verdiend. Zaterdag waren de schattige kleuters van de woensdag groep al vroeg in de turnhal te vinden. Ook zij hebben allemaal laten zien hoe goed zij in de lessen hebben geoefend voor het diplomaturnen. Zij hebben dan ook allemaal een mooi diploma en natuurlijk ook een gouden medaille verdiend!

Vervolgens moesten we even de zaal ombouwen en gingen wij verder met de groepen groen. Deze meiden hebben heel strak geturnd en ook zij hebben laten zien hoe goed zij hebben geoefend in de lessen. Een heel aantal turnsters zullen dan ook doorstromen naar groep geel!

Over groep geel gesproken. Zij waren daarna aan de beurt. Voor hen was net als groep groen een oefening bedacht. Als zij deze helemaal uit hun hoofd wisten te onthouden hebben zij onderaan hun diploma een + gekregen voor de oefening. 

Zelfs bij de groepen geel waren er een paar meiden die door zullen stromen naar een hogere groep.

Op zondag stonden we weer vroeg in de turnhal en mochten de turnsters van de groepen paars laten zien hoe ver zij al zijn gekomen in korte tijd. Zij hebben heel strak geturnd en er waren dan ook veel meisjes die naar groep blauw door mochten stromen!

Groep blauw mocht dit leuke weekend gezellig met ons afsluiten! Ook zij hebben kunnen laten zien hoe goed zij het hebben gedaan. We kwamen zelfs 2 gouden medailles te kort. Heel veel meisjes van blauw zullen dan ook doorstromen naar groep groen.

Aan alle turnsters die hebben deelgenomen aan het diploma turnen: Van harte gefeliciteerd, jullie hebben het hartstikke goed gedaan! Succes met het oefenen voor de demo op 1 of 2 juli!

Na de zomervakantie zullen de meisjes naar een groep hoger doorstromen!