Medio januari stond alweer de 2e districtswedstrijd voor een aantal meiden van de 4e divisie op het programma. 

In ronde 1 turnden Maaike en Tessa een mooie wedstrijd. Maaike werd super knap 3e op de meerkamp en nam het brons mee naar huis. Daarnaast werd zij 3e op sprong en voor de 2e keer 1e op vloer! Tessa kon door een blessure helaas maar 2 toestellen turnen, maar werd wel heel netjes 2e op brug! Sien kon door een blessure helaas niet meedoen aan de wedstrijd maar kwam wel haar turngenootjes aanmoedigen.

In ronde 2 mochten Carlijn en Maegan laten zien wat zij konden. Vanwege een blessure was Suus bij deze wedstrijd helaas niet van de partij. Carlijn turnde een nette wedstrijd, maar liet helaas wat puntjes liggen op balk. Zonde, want tijdens de trainingen ging Carlijn de afgelopen weken juist heel lekker op balk! Maegan had een top wedstrijd met als resultaat dat zij opnieuw 1e werd op de meerkamp en het goud wederom mocht meenemen. Super knap! Daarnaast werd zij 2e op brug en net als Maaike ook voor de 2e keer 1e op vloer.

In ronde 3 turnde Anna als eerste jaars senior. Julies kon vanwege een blessure niet meedoen. Anna heeft de afgelopen maanden hard gewerkt en veel angsten overwonnen en stappen gemaakt! Dit was zeker terug te zien tijdens de wedstrijd, waarin ze veel nieuwe elementen turnde en eisen haalde. Heel knap gedaan! 

Close Bitnami banner
Bitnami