Zoals de meesten van jullie waarschijnlijk weten hebben alle turnsters twee lastige seizoenen achter de rug! Toch zijn wij met zijn allen blijven zoeken naar oplossingen en hebben nooit de moed opgegeven. Voor velen van ons betekent turnen dan ook meer dan alleen sporten om gezond te blijven en is dit een belangrijk deel van ons leven. Om dit seizoen toch nog zo mooi mogelijk af te sluiten, hebben wij jullie hulp hard nodig!

Dit jaar zullen wij toch een einddemo organiseren, maar door de Corona maatregelen moet dit helaas zonder publiek. Hierdoor missen wij onze enige bron van inkomsten, de kaartverkoop. Daarom willen wij jullie vragen om deze pagina naar zoveel mogelijk mensen door te sturen, voor een vrijwillige donatie. Deze donaties willen wij gebruiken om het licht en geluid te kunnen realiseren, wat nodig is om het echte demo-gevoel en mooie demobeelden te creëren!

Ondanks dat publiek niet toegestaan is willen we iedereen thuis natuurlijk toch ook laten mee genieten van deze demo via een LiveStream (meer info hierover volgt nog). Daarnaast zullen alle demo’s vanaf de vloer gefilmd worden, zodat alles nog eens rustig kan worden teruggekeken. Ook zullen er meerdere fotografen vrijwillig aanwezig zijn om zoveel mogelijk mooie plaatjes te schieten van de turnsters! Deze zullen ook gratis gedeeld worden.

Inmiddels zijn alle turnsters al hard aan het oefenen voor deze einddemo. Eindelijk weer is iets om naar toe te leven met zijn allen! Het enige wat dus nog ontbreekt is een budget voor licht & geluid, om de einddemo echt tot zijn recht te laten komen.

Help jij ons om het doel van € 2050,- te bereiken? Inmiddels hebben wij een aanzienlijke donatie van een sponsor ontvangen en is er door de donaties van leden nu € 675,00 opgehaald waardoor wij nu bijna het doelbedrag hebben opgehaald!

Alvast heel erg bedankt namens alle turnsters & trainsters van de 1e/2e/3e/4e divisie