Einddemo 2019

Een spetterende einde van een mooi seizoen!

Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een klassieker: de einddemo van Devona. Hét moment voor onze turners, turnsters en acrogymnasten om in een spetterende show te laten zien wat ze allemaal geleerd hebben in het afgelopen jaar! Nog niet genoteerd in uw agenda? Doe dat dan snel:

Overzicht van demo’s en tijden
De demo’s vinden plaats in de Velohal in Wateringen op onderstaande data en tijden:
Zaterdag 13 juli
09:45 – 11:45 uur Demo 1 (Recreatie)
17:00 – 19:00 uur VIP Demo (Selectie)
Zondag 14 juli
09:45 – 11:15 uur Demo 2 (Recreatie)
12:30 – 14:00 uur Demo 3 (Recreatie)
16:00 – 18:00 uur Demo 4 (Selectie)
(Bekijk hier de groepsindeling per demo (onder het bestelformulier))

Tickets afhalen
Gereserveerde tickets kunnen afgehaald worden op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 juli. Kijk hier voor tijden en locaties. Let op: er kan alleen contant afgerekend worden!

Praktische informatie
Via een mail bent/wordt u geinformeerd in welke demo uw zoon of dochter deelneemt, tijdstippen en andere praktische informatie. Lees deze mail dus goed! De groepsindeling per demo staat ook onder het bestelformulier van de tickets vermeld.

Kledingvoorschriften
De trainster geeft aan waar je rekening mee kunt houden qua kleding voor de demo. In het algemeen geldt: een verenigingspakje van Devona, een zwart turnpakje (eventueel met glitters) of een zwart hemdje en broekje. Let op: Devona heeft sinds kort een prachtig nieuw clubpakje! Bestel hem op tijd als je deze voor de einddemo in huis wilt hebben.

Tickets
Voorverkoop van tickets is nu gestart! Ga snel naar het bestelformulier en verzeker je van tickets! Informatie over het afhalen van de tickets volgt later.

Sponsors gezocht!

Zonder sponsors, geen show.  U kunt ons financieel ondersteunen met een van onderstaande bedragen. Uiteraard zorgen wij dat uw naam en/of bedrijfslogo dan wordt gepresenteerd. En met ruim 1.100 bezoekers van de jaarlijkse shows en ruim 25.000 volgers van onze social media accounts levert dat een mooie zicht-baarheid op van uw bedrijf!
Brons: €50 – vermelding in het programmaboekje.
Zilver: €125 – vermelding in het programmaboekje, en op social media.
Goud: €250 – vermelding in het programmaboekje, op social media en de Devona website.
Platina: vanaf €500 – Een van de shows wordt naar uw bedrijf vernoemd! Ook vermelding in het programmaboekje, op social media en de Devona website horen bij dit pakket. 

Dus: heeft u zelf een bedrijf, kent u iemand met een eigen bedrijf of
werkt u bij een bedrijf dat zich graag presenteert in een groot
Westlands publiek? En wilt u ons helpen met de organisatie van weer een geweldige show? Neem dan contact met ons op via info@devona.nl.

Biedt u(w) bedrijf diensten die we kunnen gebruiken bij de organisatie van de show? Dan is sponsoring in de vorm van diensten natuurlijk ook
mogelijk!