einddemo selectie 2021

E-install einddemo selectie 2021

Ieder jaar sluiten wij het seizoen af met een geweldig spektakel: de einddemo. Maar dit seizoen is – net als voor iedereen – alles anders.

Op zondag 11 juli gaven de meiden van de 1e, 2e, 3e en 4e divisie dit keer de einddemo zonder publiek in de Eminent turnhal in Naaldwijk. Maar al het publiek zat klaar voor de buis in eigen huis om naar de E-install einddemo te kijken. En wat een spetterende show was het met goed geluid en mooie lichteffecten. De turnsters lieten mooie vloer- en balkchoreografies zien, maakten flitsende sprongen, en waren indrukwekkend op de brug.

Onze sporters turnden 5 maanden lang online en buiten. Ook waren er geen wedstrijden of andere activiteiten. Door de beperkingen werden geduld en motivatie flink op de proef gesteld. Half mei gingen de deuren van de turnhal en de gymzaal open en pakten turnsters gedreven en dankbaar de draad weer op. Wij zijn onder de indruk van hun doorzettingsvermogen en de liefde voor de turnsport. Er is de afgelopen weken enorm hard gewerkt, zodat ze ook
dit seizoen geweldig kunnen afsluiten tijdens de einddemo. Wat zijn we trots op het eindresultaat!

Foto’s zijn gemaakt door Jaimy Bordewijk.

einddemo balk devona solo
einddemo devona balk solo
einddemo devona turnen selectie
einddemo devona balk
einddemo devona spagaat
einddemo devona heffen
einddemo devona brug
einddemo devona brug

De E-install einddemo selectie 2021 was niet mogelijk geweest zonder de gulle bijdragen van ouders, familie en vrienden en zonder onze sponsoren: