• By Devona Communicatie
  • / 02/10/2020

Evenementgegevens

  • Datum:

Vind jouw dochter bewegen, over de kop gaan en trucjes leren leuk? 

Wij ook!

Samen met turnsters & coaches van Devona’s nationale wedstrijdselectie zullen de aanwezige turnsters aan de slag gaan in de turnhal in Naaldwijk. Deze TalentenTraining zal lijken op een reguliere Devona-training. Alle meisjes zullen starten met een warming up en daarna aan de slag gaan binnen de thema’s lenigheid, steunen & duikelen.

Leuk om een keertje de sfeer bij onze groep te proeven, de turnsters en coaches te leren kennen en te ervaren hoe wij te werk gaan! Daarnaast hebben onze selectiegroepen nog een aantal plekjes voor gemotiveerde en getalenteerde meisjes en dat is de reden voor het organiseren van deze gezellige, leuke open Talenten Training.

De Open Talenten Training is voor meisjes die geboren zijn in 2014, 2013 of 2012.

Wegens corona zijn ouders helaas (vooralsnog) niet toegestaan in de Turnhal. Dat betekent dat de meisjes zelf naar binnen mogen en zich kunnen omkleden in de kleedkamer. Na het omkleden kunnen ze even wachten aan de zijkant van de zaal, totdat coach Nathalie alle meisjes verzamelt.

Meer informatie vind je in de brief via ‘Open Talenten Training‘. Kom je meetrainen met Devona’s coaches en turnsters? Gezellig!