• By Devona Communicatie
  • / 27/09/2019

Evenementgegevens


Fanhop tijdens Diploma Turndagen

Op zoek naar een leuk 2e hands turnpakje of een gave accessoire in Devona stijl? Goed nieuws: onze fanshop is aanwezig tijdens de Diploma Turndagen op 16 november aanstaande! Hier worden Devona artikelen verkocht zoals truien, t-shirts, bidons, tanktops, sokken en keycords. Ook zijn hier wokkels te koop in de Devona kleuren Goud, zilver, zwart maar ook alle andere kleuren. Als Sinterklaas meeluistert: wie weet is het een leuk (schoen)cadeautje voor de feestdagen! Betaling kan alleen CONTANT. 

Nieuw in de Fanshop
Nieuw in de fanshop zijn Devona rugzakken. Onze huidige tassen waren niet meer leverbaar, dus we zijn op zoek gegaan naar een mooie rugzak omdat daar veel vraag naar was. En die hebben we gevonden! Met Devona logo, maar zonder naam. Het is wel mogelijk om die er later op te laten bedrukken. Bij aanschaf van een rugzak krijg je hier info over mee.

Tweede handsturnpakjes:
Zoals vanouds bieden we weer tweedehands turnpakjes en broekjes aan. Heb je pakjes of broekjes om te verkopen? Lever deze vrijdag 15 november in tussen 16.00 en 18.00 uur in de Jozefschool in Wateringen. Zorg dat elk item is voorzien van:
– Maat vh Pakje/ broekje
– Naam wie het pakje verkoopt
– Prijs die je ervoor wilt hebben
(Vastzetten met briefje en paperclip aan het pakje/broekje)
€2,50 van elk verkocht pakje gaat naar Devona.

LET OP!! Pakjes en eventuele envelop met opbrengst dienen zaterdag 16 november tussen 17:00 – 18:00 uur weer opgehaald te worden. Anders gaat het in de opslag mee voor de eerstvolgende verkoopdag.

Volgende fanshop:
De eerstvolgende fanshop staat gepland voor april. Tot die tijd zijn er geen verkopen. Denk daarom ook aan komende verjaardagen e.d.
Mocht zaterdag echt niet lukken kun je eventueel ook terecht op vrijdag 15 november tussen 16.00-18.00 tijdens het opbouwen van de fanshop.