Devona escaperoom

Wat hebben we een toffe maand achter de rug! We blikken terug op een zeer geslaagde Activiteitenmaand. Ons doel was: plezier en samenzijn van de (turn) vrienden en -vriendinnen in deze lastige tijden. En dát is gelukt! Wat hebben de deelnemers (leden en niet-leden) een plezier gehad in alle activiteiten. 

Een greep uit de activiteiten

Heel wat kinderen hebben de speurtocht door Wateringen gedaan. Wat een heerlijke wandeling van ruim een ​​uur, inclusief super leuke, gekke en grappige opdrachten! Natuurlijk is er ook geturnd! De twee open recreatietrainingen werden druk bezocht. Dit bleek een groot succes. Voor de open escaperoomsessies waren er ook veel aanmeldingen. Wat was het spannend om te zien welk groepje als eerste de codes had gekraakt, puzzels had opgelost en daardoor kon ontsnappen!

In de krokusvakantie was er een groot aanbod aan workshops. Heel wat kinderen blijken talent te hebben voor opmaken, schminken, haren knippen/vlechten, gitaar spelen, koken, dansen en/of bakken. Ook is er veel plezier beleefd bij het creatieve uurtje en de proefjes doen! Er was grote interesse voor de workshop Sportpsychologie, waarbij enthousiast, duidelijk en rustig werd uitgelegd hoe je om kunt gaan met spannende momenten tijdens turnen.

Als afsluiting van de Activiteitenmaand werden er producten en diensten geveild tijdens de Devona Veiling. Met als klap op de vuurpijl een heuze brug voor in huis!

Dank jullie wel

Wij willen in de eerste plaats de initiatiefnemers en organisatoren Charlotte en Lieske bedanken. Daarnaast bedanken wij de organisatoren en uitvoerders van de activiteiten en workshops: dikke pluim voor hun inzet! Naast de trainsters van Devona, was er ook een flink aantal familieleden/kennissen van Devona-leden die met veel enthousiasme workshops hebben gegeven.

Uiteraard danken wij ook hartelijk alle deelnemers: kinderen van groot tot klein én hun ouders, broertjes/zusjes, vriend(inn)en en andere familieleden. Zonder jullie enthousiasme was de Devona activiteitenmaand zeker geen succes geweest.

Opbrengst

Met deze acties is er ook nog eens een behoorlijk bedrag opgehaald dat ten goede komt aan de leden. Van dit geld wil Devona een nieuwe balk voor in de Jozefschool aanschaffen, omdat de oude balk niet meer gebruikt kan worden. Maar we hebben meer opgehaald! Daarom zullen we als we weer binnen mogen trainen kijken, welke materialen het hardst aan vervanging toe zijn door slijtage.