De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland en start op 14 september. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar Devona, dus jouw inzet is voor ons GOUD waard! Want met het wegvallen van fondsen, subsidies en ondersteuning vanuit Gemeente Westland is de opbrengst van de Grote Clubactie van groot belang om een financieel gezonde vereniging te blijven en tegelijk te kunnen blijven investeren in nieuwe materialen en gezellige activiteiten. We hebben jouw hulp als ouder én turnster dus hard nodig!

Zo help jij ook mee!
Aan inzet in de lessen geen gebrek bij de jongens en meiden, dus samen krijgen we dit ook voor elkaar! Ga jij met ons de uitdaging aan om zoveel mogelijk loten te verkopen? Doen hoor, want voor jou hebben we ook een leuke beloning!
* Voor ieder vol lotenboekje ontvang jij als turn(st)er zelf €2,50!
* Samen met je groep kun je een EXTRA prijs winnen. De groep die gemiddeld het meest aantal loten heeft verkocht krijgt een gadget uit de Devona Fanshop!
* Vanaf 50 verkochte loten kun jij een turnclinic winnen van topturnster Tisha Volleman! Kijk op www.clubactie.nl en meld je (samen met een vriend(in)) aan!

Volg de stand op het prikbord in de Jozefschool en ga er voor!

Online loten verkopen
Woont jouw familie wat verder weg, heb je vrienden in het buitenland of vind je het gewoon handiger om je loten online te verkopen? Dat kan ook! Stuur een mailtje naar info@devona.nl zodat wij een persoonlijke online verkooplink voor je kunnen maken. DIe kun je dan weer delen op Facebook of Instagram zodat mensen meteen een lot bij je kunnen kopen!

Zo verkoop je zoveel mogelijk loten:
1) Verkoop je loten meteen op zaterdag 14 september tijdens de start van de Grote Clubactie. Dan ben jij zeker weten één van de eerste verkopers.
2) Vraag familie en vrienden tijdens een verjaardag of feestje om loten te kopen.
3) Vertel waarom jij loten verkoopt voor Devona: we willen graag goede en veel verschillende turnmaterialen hebben om mee te kunnen oefenen!
4) Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen zoals een auto of €100.000,-!
5) Verkoop jij lopen online? Deel je persoonlijke verkooplink dan op je social media. Hoe meer mensen weten dat jij meedoet aan de Grote Clubactie, hoe meer je verkoopt.

Belangrijke data
Lever je volle lotenboekjes al tijdens de actie al in, dan kunnen wij zien wat de tussenstand is. En als je nog meer wilt verkopen, kun je extra lotenboekjes meenemen. Inleveren van volle lotenboekjes (en nieuwe boekjes ophalen) kan op de volgende dagen. Zet ze alvast in je agenda!
– Woensdag 25 september | 18:00-19:00 uur | Jozefschool
– Zaterdag 12 oktober | 18:00-19:00 uur | Jozefschool
– Het weekend van 15-17 november tijdens het diplomaturnen