De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland en start op 18 september. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar Devona, dus jouw inzet is voor ons GOUD waard! Want door Corona én met het wegvallen van fondsen, subsidies en ondersteuning vanuit Gemeente Westland is de opbrengst van de Grote Clubactie van groot belang om een financieel gezonde vereniging te blijven en tegelijk te kunnen blijven investeren in nieuwe materialen en gezellige activiteiten.

Wil je direct een lot kopen? Klik dan hier: https://lot.clubactie.nl/lot/gymnastiekvereniging-devona/403546

Ook hebben we de hulp van ouders én turn(st)er hard nodig om de loten te verkopen! Hieronder lees je hoe je ons kunt helpen.

Zo help jij ook mee!

Aan inzet in de lessen geen gebrek bij de jongens en meiden, dus samen krijgen we dit ook voor elkaar! Ga jij met ons de uitdaging aan om zoveel mogelijk loten te verkopen? Doen hoor, want voor jou hebben we ook een leuke beloning!

Verkoop jij 20 (online) loten, dan ontvang jij als turn(st)er zelf €2,50 én ontvang je na de actie een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde. Deze geeft toegang tot diverse aanbiedingen zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! Al deze aanbiedingen vind je op een online platform.

NIEUW GAMIFICATION voor verkopers:

Devona heeft voor alle turn(st)ers hun eigen online omgeving gecreëerd. Zo kan jij namelijk nu ook online jouw eigen lotenmeter volgen, cadeaus via de Grote Clubactie winnen en jouw tussenstand zien door in te loggen op je persoonlijke verkooppagina. De inlogcode is de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje!

Verantwoord loten verkopen tijdens Corona: online

Jij kan via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Op de voorzijde van het boekje staat jouw PERSOONLIJKE QR-code die je meteen met iedereen kan delen via  telefoon, mail, Facebook of Instagram! De QR-code kan de koper ook op afstand scannen met een telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje in de volgende link: https://youtu.be/pq3tUEAEasg.

Zo verkoop je zoveel mogelijk loten:
1) Verkoop je loten meteen op zaterdag 18 september tijdens de start van de Grote Clubactie. Dan ben jij zeker weten één van de eerste verkopers.
2) Vraag familie en vrienden direct om loten te kopen.
3) Vertel waarom jij loten verkoopt voor Devona: we willen graag goede en veel verschillende turnmaterialen hebben om mee te kunnen oefenen!
4) Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen zoals een auto of €100.000,-!
5) Deel je persoonlijke verkooplink op social media. Hoe meer mensen weten dat jij meedoet aan de Grote Clubactie, hoe meer je verkoopt.

Een Superlot, dat kan ook!

Voor bedrijven en enthousiaste betrokkenen hebben we speciale superloten: één groot lot ter waarde van 50 loten ineen. Voor een bedrag van €150 maak je dus 50x kans op die mooie prijzen, draag je op een hele mooie manier bij aan Devona en presenteren we je (bedrijf) op social media.

Nieuw! Devona heeft een Persoonlijke Superloten-verkooplink!  Onze link is: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/gym–en-jazzvereniging-devona/403546

En vergeet niet: een superlot is meteen een beloning van €2,50 voor de verkoper. Makkelijk verdiend toch? 🙂

Belangrijke data
Lever je volle lotenboekjes al tijdens de actie al in, dan kunnen wij zien wat de tussenstand is. En als je nog meer wilt verkopen, kun je extra lotenboekjes meenemen. Inleveren van volle lotenboekjes of jouw beloning van de online lotenverkoop ophalen  kan op de volgende dagen. Zet ze alvast in je agenda!
– Woensdag   13 oktober | 13:00-14:00 uur| Jozefschool
– Zaterdag en zondag  7 / 8 november | diplomaturnen| Jozefschool
– Uiterlijke inleverdatum  6 december | tijdstip en locatie volgt.