De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland en start op 24 september. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar Devona, dus jouw inzet is voor ons GOUD waard! Want door Corona én met het wegvallen van fondsen, subsidies en ondersteuning vanuit Gemeente Westland is de opbrengst van de Grote Clubactie van groot belang om een financieel gezonde vereniging te blijven en tegelijk te kunnen blijven investeren in nieuwe materialen en gezellige activiteiten.

Wil je direct een lot kopen? Klik dan hier: https://lot.clubactie.nl/lot/gymnastiekvereniging-devona/403546

Ook hebben we de hulp van ouders én turn(st)er hard nodig om de loten te verkopen! Hieronder lees je hoe je ons kunt helpen.

Zo help jij ook mee!

Aan inzet in de lessen geen gebrek bij de jongens en meiden, dus samen krijgen we dit ook voor elkaar! Ga jij met ons de uitdaging aan om zoveel mogelijk loten te verkopen? Doen hoor, want voor jou hebben we ook een leuke beloning!

Welke beloningen hebben we voor jou?

  • Verkoop jij 20 of meer (online) loten, dan ontvang jij als turn(st)er zelf €2,50
  • Verkoop jij een (online) Superlot, dan ontvang jij als turn(st)er zelf €2,50
  • Verkoop jij met jouw turngroep de meeste loten voor Devona, dan ontvangt jouw turngroep een verrassing
  • een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde
  • Dit jaar introduceren we een nieuwe actie. Een actie waar jullie maar één ding voor hoeven te doen…25 of meer loten verkopen. Als beloning hiervoor ontvangen jullie een Grote Clubactie Medaille. Hoe cool is dat!
  • Voor de echte fanatiekelingen kun je bij verkoop van 40 loten of meer meedoen met de Kids-verkoopwedstrijd. Daarvoor kun je je na de actie inschrijven.

Persoonlijke verkooppagina

Devona heeft voor alle turn(st)ers hun eigen online omgeving gecreëerd. Zo kan jij namelijk nu ook online jouw eigen lotenmeter volgen, cadeaus via de Grote Clubactie winnen en jouw tussenstand zien door in te loggen op je persoonlijke verkooppagina. De inlogcode is de persoonlijke QR-code sticker op het verkoopboekje!

Zo verkoop je zoveel mogelijk loten:
1) Verkoop je loten meteen op zaterdag 24 september tijdens de start van de Grote Clubactie. Dan ben jij zeker weten één van de eerste verkopers.
2) Vraag familie en vrienden direct om loten te kopen.
3) Vertel waarom jij loten verkoopt voor Devona: we willen graag goede en veel verschillende turnmaterialen hebben om mee te kunnen oefenen!
4) Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen zoals een auto of €100.000,-!
5) Verkoop je loten online! Deel je persoonlijke verkooplink op social media. Hoe meer mensen weten dat jij meedoet aan de Grote Clubactie, hoe meer je verkoopt.

Een Superlot, dat kan ook!

Voor bedrijven en enthousiaste betrokkenen hebben we speciale superloten: één groot lot ter waarde van 50 loten ineen. Voor een bedrag van €150 maak je dus 50x kans op die mooie prijzen, draag je op een hele mooie manier bij aan Devona en presenteren we dit (bedrijf) op social media.

De link naar het Superlot vind je hier: https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/gym–en-jazzvereniging-devona/403546

En vergeet niet: een superlot is meteen een beloning van €2,50 voor de verkoper. Makkelijk verdiend toch? 🙂

Belangrijke data
Lever je volle lotenboekjes al tijdens de actie al in, dan kunnen wij zien wat de tussenstand is. En als je nog meer wilt verkopen, kun je extra lotenboekjes opvragen. Het inleveren van volle lotenboekjes kun je bij je train(st)er doen. Mocht je een nieuw boekje nodig hebben, stuur een mailtje naar sponsoring@devona.nl en dan regelt de coordinator een nieuw boekje voor je.

Zet onderstaande data in je agenda!
– vanaf 18 september 2022 | uitdelen van de lotenboekjes door de train(st)ers
– 24 september 2022 | start verkoop loten
– 21 november 2022 | einde verkoop loten
– 22 november 2022 | uiterlijke inleverdatum boekjes
– 6 december 2022 | trekking Grote Clubactie
– 7 december 2022 | bekendmaking trekkingsuitslag