Devona Kamp 2021

In 2020 was het stil op het kampterrein in ‘s Gravenzande, want door corona kon het traditionele kamp van Devona niet doorgaan. Wat waren we dan ook blij dat het in 2021 wel weer kon. Uiteraard in aangepaste vorm, maar dat we als vereniging weer een activiteit voor onze jongens en meiden konden organiseren, was al een feestje op zich!

Cowboys en Indianen!

Door corona hebben we dit jaar het kamp als een driedaags dagkamp georganiseerd. Overdag konden de meiden en jongens zich helemaal onderdompelen in het kampfestein en ‘s nachts in hun eigen bed slapen. Op het grote veld van het kampterrein stonden 10 bubbels (tenten), waar elke groep een eigen feesttent had.  Alle kids waren verkleed als cowboys en indianen en kwamen op hemelvaartsdag bij elkaar. Uiteraard begonnen we weer met pimp je team. De mooiste creaties en totempalen kwamen voorbij. Daarna was het tijd voor actie en werden er verschillende spellen gespeeld. Tussen de spellen door was er ruimte om elkaar nieuwe turnkunsten te leren. Zeker de acrokunsten waren zeer in trek.
Helaas lieten de weergoden ons op donderdag in de steek en vanaf 18.00 barstte de onweersbuien los. De patatjes werden gegeten in de tenten en er werd lekker doorgefeest in de tenten. Gelukkig werd het vanaf half 9 droog en kon de befaamde spooktocht toch doorgaan! Er is weer heel hard gegild in het bos van ‘s Gravenzande.

De vrijdag stond in het teken van de waterspellen. Het was een heerlijke zonnige dag dus dat kwam helemaal goed. Wat een lol heeft iedereen gehad met de verschillende spellen. In de avond stond er soep met een lekker broodje hamburger op het menu. De dag vloog veel te snel voorbij!

Op zaterdag was de survival weer opgebouwd door onze vaste topmannen van het kamp en de kids hebben heerlijk kunnen klauteren. 

De trainsters en leiding van het kamp hebben weer onwijs genoten en we hopen dat we volgend jaar weer 3 dagen kunnen overnachten!