Knappe prestaties tijdens JTW finale

De voor-instappers niveau N moesten hun wedstrijd openen op balk en helaas kon Isabella haar zenuwen niet helemaal controleren en miste enigszins overtuiging. In tegenstelling tot Tess, die een ijzersterke oefening neerzette. Ook Tessa moest 2 vallen incasseren. Op de overige toestellen lieten deze meiden zien wat zij in hun mars hadden. Tess turnde vandaag zeer sterk en werd beloond met zilver! Isabella kon haar val niet meer goedmaken en eindigde als 4e. Tessa turnde netjes en deze wedstrijd voor het eerst een arabier flikflak! Zilver nog voor Isabella op vloer, brons hier voor Tess. Tevens won Tess zilver op brug en balk! Keurig!

In ronde 2 waren de mini’s aan de beurt. Yalissa was helaas uitgevallen ivm een enkelblessure. Amberly had dit keer een foutloze en hele strakke vloeroefening. Ook de andere toestellen gingen goed en daarom won zij zilver! Ook nog een goud op vloer en brons op balk. De andere mini’s turnden netjes en hadden duidelijk alweer meer spierballen dan met de voorwedstrijden. Netjes gedaan, Maryam, Ziya en Lot!

Ook voor niveau D is de wedstrijd succesvol verlopen! Maaike werd over-all netjes 5e en werd op vloer met zilver beloond voor haar strakke oefening! Ook Tessa hoefde niet met lege handen naar huis. Haar brugoefening was keurig en werd beloond met brons!

Gefeliciteerd dames!