Training

De jongens trainen 1 uur per week. Indeling van de groepen vindt plaats op basis van leeftijd en ontwikkeling. Zo bieden we jongens gelegenheid zich te ontwikkelen in een omgeving met kinderen die niet perse even oud zijn, maar die vooral ook vergelijkbare uitdagingen aankunnen.

De jongens hebben trainingsmomenten op zaterdag van
17:00 – 18:00 uur en van
18:00-19:00 uur

Trainingslocatie

De lessen vinden plaats in De Vang | Lange Spruit 86 | Wateringen

Contributie

Bij de vaststelling van de contributie hanteren wij de volgende uitgangspunten:
1) Minimale afname is 1 uur per week. Hiervoor geldt het basis uurtarief per leeftijdscategorie volgens onderstaande tabellen. De vermeldde kosten zijn per seizoen (gelijk aan het schooljaar). 
2) Als je kind meer dan 1 uur per week traint, geldt een korting van 9% op alle volgende uren. Deze kortingen zijn ook in de tabel verwerkt.
3) Als meerdere kinderen uit je gezin bij Devona turnen, geldt een familiekorting van 25% voor het 2e, 3e, 4e etc. gezinslid.
4) Het inschrijfgeld bij eerste aanmelding is €15,-.
4) Naast de contributie is ook sprake van verplichte bondscontributie. Devona draagt deze af aan de KNGU. Deze bedraagt:

< 16 € 22 per seizoen
16 jaar en ouder € 27 per seizoen

Let op: Wil je het lidmaatschap opzeggen? Dat kan vóór 1 januari (dan betaal je een half seizoen) of vóór 1 juni. Voor opzeggingen die we na die tijd ontvangen, zijn we genoodzaakt nog een half jaar contributie in rekening te brengen. Opzeggen kan alleen schriftelijk via dit formulier

Contributie seizoen 2019-2020

In onderstaand overzicht tref je de contributie per maand: