Training

Bij de acro selectie van Devona werken we met een (vast) aantal trainingsmoment per week voor de hele selectieafdeling. Jong en oud vormen immers vaak ook wedstrijdkoppels en dan is het wel zo prettig om ook samen te kunnen trainen.

De acro selectie traint op dinsdagavond van 19:00 – 21:00 uur.

Trainingslocatie

De lessen vinden plaats in De Vang | Lange Spruit 86 | Wateringen

Benodigdheden 

Selectieturnster dienen te beschikken over een aantal individuele materialen tijdens trainingen en wedstrijden. Onderstaand een overzicht:

– Turnpakje of topje met strakke broek
– Waterflesje

– Turnpakje (per wedstrijdkoppel wordt in onderling overleg een wedstrijdpakje geselecteerd. De turnsters dienen deze zelf aan te schaffen)
– Trainingspak Devona (wordt beschikbaar gesteld)
– Zwarte of witte enkelsokjes (verkrijgbaar in de fanshop met Devona logo)

Optioneel:
– Haarwokkels in kleuren van wedstrijdpakje
– Sporttas Devona (verkrijgbaar in de fanshop)
– Huidskleurige tape

Contributie

Bij de vaststelling van de contributie hanteren wij de volgende uitgangspunten:
1) Minimale afname is 1 uur per week. Hiervoor geldt het basis uurtarief per leeftijdscategorie volgens onderstaande tabellen. De vermeldde kosten zijn per maand.
2) Als je kind meer dan 1 uur per week traint, geldt een korting van 9% op alle volgende uren. Deze kortingen zijn ook in de tabel verwerkt.
3) Als meerdere kinderen uit je gezin bij Devona turnen, geldt een familiekorting van 25% voor het 2e, 3e, 4e etc. gezinslid.
4) Het inschrijfgeld bij eerste aanmelding is €15,-.
4) Naast de contributie is ook sprake van verplichte bondscontributie. Devona draagt deze af aan de KNGU. Deze bedraagt:

< 16 € 22 per seizoen
16 jaar en ouder € 27 per seizoen

Let op: Wil je het lidmaatschap opzeggen? Dat kan vóór 1 januari (dan betaal je een half seizoen) of vóór 1 juni. Voor opzeggingen die we na die tijd ontvangen, zijn we genoodzaakt nog een half jaar contributie in rekening te brengen. Opzeggen kan alleen schriftelijk via dit formulier.

Contributie seizoen 2019-2020

In onderstaand overzicht tref je de contributie per maand:

Variabele kosten

Naast de vaste contributie en bondsbijdrage zijn er ook een aantal variabele kosten op basis van individueel verbruik. Deze worden -indien van toepassing – samen met een van de maandfacturen  in rekening gebracht:

Voor deelname aan wedstrijden worden door de organiserende partij inschrijfgeld in rekening gebracht. Let op: eenmaal ingeschreven kan vaak niet meer geannuleerd worden. Wedstrijdkosten kunnen dus niet gerestitueerd worden als een turnster afwezig is (bijvoorbeeld vanwege een blessure). Daar waar het optionele wedstrijden betreft informeert de kernstrainster altijd vooraf naar de beschikbaarheid van een turnster.

Behalve inschrijfgeld vergt deelname van Devona meiden ook het een en ander van onze eigen vereniging. Zo zijn wij verplicht juryleden te leveren en moeten onze trainsters ook (ver) reizen. Als tegemoetkoming in de kosten voor juryleden en reiskosten van onze trainsters rekenen we daarom een wedstrijdvergoeding van €5 per wedstrijd.

Devona beschikt over prachtige trainingspakken in Devona kleuren en ons logo. Wel zo mooi om als eenheid voor de dag te komen bij wedstrijden! Aanschaf hiervan is niet nodig. Wij hanteren een rouleringssysteem waarbij turnsters een trainingspak in eigen maat krijgen toegewezen voor de duur van een seizoen. De kosten voor het gebruik hiervan zijn €20 per seizoen. Als een turnster gedurende of na afloop van het seizoen een grotere maat nodig heeft, kun je daarvoor contact opnemen met de kledingcommissie via kleding@devona.nl.

Bij overige variabele kosten kun je denken aan kosten voor een trainingskamp, deelname aan een teamuitje etc. Deze zaken worden altijd vooraf gecommuniceerd door de kerntrainster.