Onze sponsoren

Devona is een lokale, bloeiende en veelzijdige gymnastiekvereniging in Gemeente Westland waarin de liefde voor de turnsport voorop staat. Met veel passie, energie en inzet verzorgen het technische team, bestuur, vrijwilligers en betrokkenen een veilig sportklimaat voor alle leden. Met de steun van onze sponsoren kunnen we de turnen op kwaliteitstoestellen, kunnen we doorontwikkelen in de selectie en kunnen we evenementen organiseren zoals de einddemo.

Wij presenteren dan ook met trots wij onze sponsoren.

Breba Bouw en onderhoudsbedrijf B.V. is een specialist op het gebied van zowel grootschalige als kleine bouw-, onderhouds- en renovatieklussen.

De pizza’s van SUGO Pizza worden in een steenoven gebakken en hebben een luchtige, lichte en krokante bodem. Door het lange rijzen, een speciale meelmix uit Italië en alle liefde en aandacht die de pizzaiolo’s erin stoppen, krijg je een heerlijke bodem die ook nog eens veel eiwit, relatief weinig koolhydraten en geen vet bevat! Naast de heerlijke pizza’s heeft SUGO ook lekkere pastagerechten en desserts.

Wil je ook Devona sponsoren?

Vind jij turnen ook geweldig en wil je Devona sponsoren? Wij hebben verschillende sponsormogelijkheden. Van hoofdsponsor, sponsor, subsponsor tot vriend. Door de mogelijkheden binnen onze vereniging neemt de naamsbekendheid van jouw onderneming lokaal én regionaal al snel toe. Meer hierover vind je in ons sponsorplan.