Onze subsponsoren

Sponsoren zijn belangrijk voor onze vereniging. Dankzij hun steun kunnen wij onze ambities verwezelijken.

Devona is een lokale, veelzijdige gymnastiekvereniging in de Gemeente Westland. Zowel recreatie-turn(st)ers als selectie-turn(st)ers, welke presteren op landelijk niveau, bieden wij een passende plek. Met veel passie, energie en inzet verzorgen het technische team, bestuur, vrijwilligers en betrokkenen een veilig sportklimaat voor alle leden.

Met trots presenteren wij onze subsponsoren.

Ben je op zoek naar nieuw plezier in je werk? Of hoe je op school kunt leren op jouw manier? Bij Lindors kun je terecht voor coaching en bijles.

We ondersteunen onze klanten met installatiewerkzaamheden, renovatie en service & onderhoud van elektrotechnische installaties in woning- en utiliteitsbouw. Binnen alle marktsegmenten zijn we bovendien partner in de uitvoering van nieuwbouw en renovatie.

Ook subsponsor worden?

Draag jij turnen een warm hart toe en wil je ook onze subsponsor worden? Dit kan al door Devona met €500,- per jaar voor een minimale periode van 3 jaar te steunen. Als dank plaatsen we onder andere jouw bedrijfslogo op deze sponsorpagina. Door de mogelijkheden binnen onze vereniging, neemt de naamsbekendheid van jouw onderneming lokaal én regionaal al snel toe. Meer hierover vind je in ons sponsorplan.