Peuter- & Kleutergym

Peuter- & Kleutergym, De perfecte Basis

Onder leiding van ervaren trainers, biedt Devona gymlessen aan voor peuters en kleuters. Deze lessen zijn gemengd en dus zowel voor jongens als voor meisjes. Tijdens deze lessen wordt speciaal aandacht gegeven aan:  rennen, lopen, kruipen, klimmen, rollen, vallen, gooien, vangen, balanceren enz. In een ontspannen sfeer worden de kinderen uitgedaagd te ontdekken waartoe hun lichaam in staat is. Peuter- en kleutergym is een zinvolle, leerzame en bovenal leuke activiteit voor jonge kinderen.

Tijdens deze lessen worden ook stagiaires van de MBO en HBO opleidingen uit de regio begeleid. Zo worden studenten verder begeleid in hun opleiding en Devona hoopt hierin te ondersteunen. Sommige van de stagiaires blijven plakken bij Devona, wat wij natuurlijk erg leuk vinden.

De lessen worden gegeven door een ervaren gymjuf, Marianne Lipman. Zij is al vele jaren actief bij Devona en geeft inmiddels al een hele tijd deze lessen. Haar lessen staan bekend om in een veilige omgeving, te leren bewegen. Dit is zowel goed voor de mentale als fysieke ontwikkeling van kleine kinderen. Gymmen is vaak de basis van alle sporten die zowel jongens als meisjes, later gaan tegen komen.

Is het misschien wat voor uw kind, kom dan een keertje langs om te kijken en een proefles te volgen. De lessen worden gegeven op woensdagmiddag.

Kijk hier voor het lesrooster.