Op 3 december kwamen veel turnsters van Devona in actie op de teamwedstrijd. Zo ook de 2 middenbouw niveau 4 teams in ronde 1.

Team β€”> XaviΓ«nne, Myrthe, Kayleigh, Roosmarijn & Esmee:
Dit team van 5 turnsters sterk heeft tijdens de wedstrijd hard gewerkt. Helaas moest het team een aantal vallen incasseren. Maar verrassing! Het team ging met het goud naar huis! πŸ₯‡

Team β€”> Tamar, Eveline, Evy en Leonie:
De turnsters uit dit starters-team hebben ook hartstikke hun best gedaan. Voor Tamar en Eveline was het de allereerste wedstrijd ooit. Dat was dus best wel even spannend. Het team eindigde op een knappe 3e plaats. πŸ₯‰

In ronde 2 zaten heel veel Devona turnsters. πŸ–€πŸ€πŸ’›

Pupillen 2 MB3 hebben gestraald met hun vloeroefeningen ✨ met daarin nieuwe acrobatische series, strakke balkoefeningen, knappe sprongen en steeds betere kipjes op brug!

De twee teams in suppl. C+D van BB3 en Carlijn van BB4 moesten alles op alles zetten omdat al hun scores meetelden voor het eindresultaat! Nieuwe acrobatische series, nieuwe afsprong, gehaalde wippertjes, last minute beslissingen, het was een goede voorbereiding voor de junioren richting a.s. weekend.

De drie teams in supplement H waren zeer aan elkaar gewaagd! Voor velen was dit hun eerste echte wedstrijd, er zijn nieuwe vloeroefeningen geturnd en een hoop nieuwe elementen waar zij afgelopen weken hard voor getraind hebben.

Het team van supplement G heeft knap geturnd op alle toestellen. Zij trokken zich niets aan van het sterke deelnemersveld en turnden zich ondanks een aantal foutjes knap naar het podium tijdens hun eerste wedstrijd van het seizoen!

In supplement E moesten de jeugd turnsters van de 3e divisie hun krachten meten met de junioren en senioren in deze categorie (divisies 4 en 5). In deze goed gevulde poule had Devona twee teams en die hebben het beide goed gedaan!

Team resultaten:
MB3 πŸ₯‡
BB C+D πŸ₯ˆ en 6e
BB E πŸ₯‡πŸ₯ˆ
BB G πŸ₯ˆ
BB H πŸ₯‡πŸ₯ˆπŸ₯‰

Ook de 5e divisie had hun eerste wedstrijd van het seizoen. Voor de meeste meiden was dit zelfs de eerste selectiewedstrijd!

Niveau 5
Jolie en EsmΓ©e zaten in een gemixt team met @kdomaasdijk. Zij turnden alle toestellen met als hoogtepunt het toestel vloer. Op vloer maakten zij er een showtje van. Ze mochten voor het eerst hun oefening op muziek doen en hebben hiermee de 2e en 3e plaats mee gehaald.
Uiteindelijk is het team πŸ₯‰ geworden!

Niveau 6 team 1
Stella, Stefania, Kate, Selin en Nika turnden voor het eerst een wedstrijd in de selectie. De zenuwen waren alleen te merken op balk, maar vooral brug ging heel goed en hadden hier de hoogste scores op. In totaal zijn deze meiden πŸ₯ˆ geworden!

Niveau 6 team 2
Dely, Alyssia, Jolie, Kailia en Tess mochten de dag afsluiten. Zij turnden op alle toestellen heel sterk. Op sprong, brug en vloer hadden zij de hoogste scores en dit werd beloond met een πŸ₯‡ plaats!