Talentenklas

Waar gymmen turnen wordt!

Tegenwoordig is Devona erg fanatiek in het opleiden van talent. We willen talentjes binnen Devona de mogelijkheid bieden om zich op jonge leeftijd spelenderwijs, samen met leeftijdsgenootjes, te ontwikkelen tot selectieturnster. De talentenklas is voor meisjes tussen de 4 en 7 jaar, om op een goede manier de basisbeginselen van het turnen te leren.

De talentenklas biedt aansluiting op onze selectieafdelingen. Binnen Devona hebben wij een grote selectieafdeling van het hoogste nationale niveau tot meiden die 1 keer in de week trainen, maar toch gemotiveerd zijn en graag wedstrijden willen doen.  De bedoeling van de talentenklas, is daarom dat alle getalenteerde meisjes een plekje krijgen in één van onze selecties. Een plekje dat goed aansluit op hun niveau, maar ook waar zij zich op hun plek voelen.

De talentenklas is iedere woensdagmiddag van 16.00-18.00 uur. De Talentenklas is onder leiding van Lieske van den Berg en Celine Baert.

Dus heb je meer spierballen dan je vader, sta je graag op je hoofd, en wil je salto’s en flikflakken leren? Dan zien we je graag bij onze volgende talentendag die elk seizoen rond september wordt georganiseerd! Wij zijn dan voor het nieuwe seizoen op zoek naar nieuwe talentjes voor onze talentenklas.  Voor meer informatie over de talentendag, zie onder het kopje Onze activiteiten, Talentendag. Hier kun je specifiekere informatie vinden. Ook zal hier de uitnodiging komen te staan, wanneer de talentendag weer voor de deur staat!