4de en 5de divisie

Op 16 en 17 oktober stond het jaarlijkse trainingskamp op de planning voor de 4e en 5e divisie. Dit seizoen gingen deze groepen voor het eerst samen op trainingskamp, dit was erg leuk en gezellig!

Zaterdag begon het trainingskamp in de sportcampus in het Zuiderpark. Hier waren de eerste twee trainingen van het weekend. Tussen deze trainingen werd levend ganzenbord gespeeld met allerlei leuke opdrachten. Tijdens de 2e training in de turnhal kwam Jan de Koning langs om groepsfoto’s en individuele foto’s te maken van alle turnsters. Dit was een groot succes, alle meiden staan weer mooi op de foto. Toen gingen we richting de turnhal in Loosduinen voor de 3e training van de dag en voor de overnachting. Hier hebben de meiden erg hard getraind ondanks de vele trainingsuren! Vervolgens was het voor de middenbouw turnsters tijd om zich klaar te maken om te gaan slapen, de bovenbouw ging nog een spel spelen.

Op zondag waren er nog twee trainingen in de turnhal in Bergschenhoek. Tussen deze trainingen werd er nog muziekbingo gespeeld. Aan het eind van de laatste training mochten alle turnsters aan hun ouders laten zien wat ze dit trainingskamp geleerd hadden.

Het was een gezellig, leerzaam en leuk weekend, kortom; helemaal geslaagd!

3de en 4de divisie

De 3de en 4de divisie had ook mooie trainingsdagen gepland in de herfstvakantie op verschillende locaties. Het was een gezellige en leerzame week!  De meiden hebben flink wat uren getraind, maar daarnaast was er ook tijd en ruimte voor spelletjes. Op de eerste trainingsdag zijn er pannenkoeken gegeten tijdens het avondeten. De trainingen vonden plaats in de turnhal in Naaldwijk, in Topsportcentrum Rotterdam en Sportcampus Zuiderpark. Op de vierde en laatste dag zijn de dames verrast met een workshop rhönradturnen in sporthal De Pijl in Naaldwijk! De meiden en trainsters hebben ontzettend genoten!