Wat een weekend!┬áZaterdag mochten de pupillen 1 niveau 4 van de middenbouw 3e divisie eindelijk aantreden voor hun eerste echte turnwedstrijd met alles erop en eraan! En ze turnden alle vier alsof ze dit al jaren doen!! Met de tribune (eindelijk!) vol met publiek en zelfs eigen┬áDevona-supporters begonnen ze op balk. Zij hebben strakke en zelfverzekerde oefeningen laten zien. Op vloer hebben ze eindelijk hun nieuwe oefening laten zien en dit hebben zij met veel overtuiging en uitstraling gedaan! Op sprong zijn er mooie overslagen geturnd en ook de ‘half in’ was aardig gelukt. Op brug werden er strakke oefeningen geturnd met mooie houdingen, knappe opzwaaien en echte afsprongen! De inspanningen zijn beloond met heel wat eremetaal.

In ronde 3 was het de beurt aan de pupillen 3 niveau 3 van de 3e divisie. Op brug hebben ze laten zien waar ze al die tijd zo hard voor hebben gewerkt: knappe kipjes, mooie houdingen, strakke benen, salto’s af… Op sprong bleek wederom dat turnen een wedstrijdsport is. Ze hebben prima sprongen geturnd met hier en daar een ‘half-in-half-uit’. Ook hier gingen mooie medailles naar huis.

Ook bij de dames van de bovenbouw 3e divisie kwam de nodige spanning weer naar boven, nadat we weer voor een langere tijd geen wedstrijden konden turnen. Elkaar aanmoedigen, stralende turnsters, mooie oefeningen, helaas ook wat vallen, strakke benen en tenen, een hoop gejuich en gelach en af en toe een traan. Het was een mooi wedstrijdweekend in Breda!