turn2win wedstrijd 5e en 6e divisie

De middenbouw niveau 5 en 6 deed 8 april mee aan het Turn2Win toernooi.

Stella, Stefania, Kate, Selin en Louise mochten de dag beginnen. We begonnen op vloer waar iedereen strakke oefeningen lieten zien. Stella’s overslag was weer gelukt op vloer en turnde netjes op brug. Een 8e plek voor Stella. Stefania liet veel overtuiging zien tijdens haar vloeroefening en werd 10e. Kate had helaas even pech op balk en brug, maar liet mooie sprongen zien en werd 9e. Selin liet een nette sprong- en brugoefening zien en werd 7e. Louise turnde overal stabiel en wist haar zenuwen onder controle te houden. Voor het eerst stond ze met haar bruggetje(!) en turnde zich naar de 1e plek op de meerkamp!

In ronde 2 hadden we twee groepjes. Op sprong begonnen Alyssia, Jolie M, Tess, Dely, Nika en Kailia. En op vloer Jolie B en Esmée. Kailia was de afgelopen weken in Suriname dus haar voorbereiding was niet optimaal. Helaas even pech op balk, maar gelukkig kon Kailia haar vloeroefening nog turnen. Uiteindelijk een 9e plek. Alyssia liet zien dat zij steeds netter kan turnen op brug en had een goede vloeroefening. Een 7e plek voor Alyssia. Jolie M turnde super strak op brug en vloer en werd 6e. Tess turnde weer een hoge arabier salto op vloer en op sprong en brug was zij erg strak. Een 4e plek voor Tess. Dely is echt een wedstrijdturnster en liet overal strakke oefeningen zien. Helaas een val op balk, maar werd alsnog 3e. Ook voor Nika geldt dat zij een wedstrijdturnster is en werd 1e!

Esmée liet weer een mooie arabier salto op vloer zien en haar salto van brug lukte weer. Een 7e plek voor Esmée. Jolie’s arabier flikflak op vloer was gelukt en had een mooie overslag op sprong en werd 9e.

Het was een geslaagde dag!