Tussenstand

De tussenstand van het aantal verkochte loten is veelbelovend! We zijn ontzettend trots op onze turn(st)ers die zich zo goed inzetten om loten te verkopen. We hebben mooie Social media filmpjes en foto’s voorbij zien komen van turnsters met de oproep om loten te kopen. Dit heeft er voor gezorgd dat de online loten verkoop voor Devona dit jaar verdubbeld is ten opzichte van vorig jaar! Ook hebben we al een aantal turnsters die volle boekjes hebben ingeleverd, echt heel fijn! 
We houden jullie niet langer in spanning; de lotenteller staat op € 3.139,20, dit zijn 1308 loten, waarvan maar liefst 7 superloten! We hopen dat er nog veel lotenboekjes worden ingeleverd en we ons streefbedrag van € 4000,- gaan halen! Doen jullie mee met de eindsprint?

Inleveren lotenboekje

De uiterste inleverdatum van de lotenboekjes is 23 november.  Je kunt je boekjes tot en met 23 november inleveren bij de train(st)ers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je jouw beloning ontvangt. De beloning is dit jaar groter dan ooit!!

Lotenverkopers die straks 20 of meer loten verkopen, worden beloond met €2,50 én een gepersonaliseerde 20-loten-oorkonde. Deze geeft toegang tot maar liefst 16 aanbiedingen, zoals korting op een dagje uit, je lekker uitleven in een trampolinepark of een 2e (sport)artikel gratis! De 20-loten-oorkonde ontvang je per mail in december wanneer de actie is beëindigd. Verkoop van (online) loten kan tot eind november. Zorg dus dat je naam goed op je lotenboekje staat en trek nog even een sprintje om die 20 loten te halen!

Online loten verkopen

Woont jouw familie wat verder weg, heb je vrienden in het buitenland of vind je het gewoon handiger om je loten online te verkopen? Dat kan ook! Stuur een mailtje naar info@devona.nl zodat wij een persoonlijke online verkooplink voor je kunnen maken. Die kun je dan weer delen op Facebook of Instagram zodat mensen meteen een lot bij je kunnen kopen!

Ook kun je online loten verkopen via onderstaande QR code of deze link.