grote club actie

Grote Clubactie voor Devona

De Grote Clubactie is de grootste actie voor verenigingen in Nederland en is gestart op 18 september. Van de opbrengst van de lotenverkoop gaat 80% rechtstreeks naar Devona, dus jouw inzet is voor ons GOUD waard! Want door Corona én met het wegvallen van fondsen, subsidies en ondersteuning vanuit de Gemeente Westland is de opbrengst van de Grote Clubactie van groot belang om een financieel gezonde vereniging te blijven en tegelijk te kunnen blijven investeren in nieuwe materialen en gezellige activiteiten. We hebben jullie hulp als ouder én turnster dus hard nodig! We hopen dat jullie allemaal vol enthousiasme loten blijven verkopen! 

Tussenstand

We sparen voor een nieuwe balk voor in de Jozefschool en we zijn al goed op weg! De tussenstand is:

Inleveren lotenboekje

De lotenboekjes kun je inleveren op woensdag 16 oktober tussen 14:00 en 15:00 uur én tijdens het diploma turnen. Er volgt nog een laatste inlevermoment voor het inleveren van je boekje én het ophalen van jouw beloning want per 20 verkochte loten ontvang jij €2,50!

Ook een lot kopen?

Onze leden zij op pad om zoveel mogelijk loten te verkopen. Maar je kunt ook direct online een lot kopen. Klik dan hier: https://lot.clubactie.nl/lot/gymnastiekvereniging-devona/403546. Ken je een turnster? Vul dan haar naam in. Dan gaat haar verkoopaantal omhoog en maakt zij kans op leuke beloningen.