Onze vrienden

De vrienden van Devona zorgen ervoor dat onze vereniging kan groeien en bloeien. Zo schaffen wij met hun donaties materialen aan, kunnen we de juiste trainers aan ons binden en worden er leuke activiteiten georganiseerd! We kunnen niet zonder Vrienden van Devona . Zij maken het verschil voor onze turn(st)ers!

Deze bedrijven zijn vrienden van Devona:

Generations specialiseert zich in het verzorgen van corporate events, live events en theaterproducties op de meest uiteenlopende locaties. Wij opereren hierbij in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Onze technici hebben hierbij een duidelijke visie voor ogen. Niet alleen de klant maar ook de eindgebruiker staat ten allen tijden centraal en cliché bestaat niet bij Generations. Wij streven er naar om voor elke klant keer op keer een prettige en toegankelijke samenwerking creëren.

Noordhoorn Hoveniers staat voor heldere afspraken, vaste prijzen en persoonlijk contact. Noordhoorn volgt de laatste tuintrends op de voet. We ontwerpen uw tuin of voeren het ontwerp van uzelf of uw eigen architect uit. De beplanting wordt afgestemd op de omgeving en ligging van uw tuin. Heeft uw tuin onderhoud nodig; jaaronderhoud, een winterbeurt of alleen wekelijks het gras maaien, het is allemaal mogelijk. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Eetcafé De Witte is een gezellig eetcafé in Westland met als speerpunten betaalbaar, ‘op zijn Westlands’, grote porties en no nonsens.

Het is onze missie om de meest verrassende beauty website in Nederland te worden. Wij staan voor excellente service, zowel in de manier waarop we onze merken en producten selecteren en presenteren, als de wijze waarop we onze klanten helpen. Geen truckjes, geen loze beloften.

FW Sound & Light, dè specialist voor verhuur van professionele licht- en geluids systemen. Hèt adres voor een gedegen advies en een ontwerp op maat.

Al ruim 35 jaar een begrip in Oud Rijswijk. Onze gerechten worden 7 dagen per week met veel zorg bereid en uitsluitend met verse kruiden. We bieden een ruime keuze aan gerechten aan waaronder de favoriete Saté Kambing, Kip Cashew en onze Nasi Rames die u zelf samen kunt stellen.

Schalke IT is specialist op het gebied van computernetwerken, internetbeveiliging en systeem & netwerkbeheer op lokatie en op afstand. Wij nemen u niet alleen veel werk, maar ook alle zorgen uit handen op het gebied van diensten, advies, installatie, beheer en beveiliging van uw computernetwerk.

Wij zijn Team Intro. Wij zijn gek op werk. Medewerkers en werkgevers koppelen. Flexibele contractvormen. Moeilijke vragen oplossen. Het geld regelen. Dit doen wij al heel lang en vinden wij leuk.

Bij ons kun je genieten van ambachtelijk ijs. Voor de echte ijsliefhebber hebben wij ook ijsworkshops. Of vier je kinderfeestje in de ijssalon!

Deze personen zijn vrienden van Devona:

Paulo Jesus

Ook vriend worden?

Draag jij turnen een warm hart toe en wil je ook een vriend van Devona worden? Dit kan al door €100,- per jaar te doneren. Als dank plaatsen we onder andere jouw bedrijfsnaam of jouw naam op deze sponsorpagina. Meer hierover vind je in ons sponsorplan.