Onze vrienden

De vrienden van Devona zorgen ervoor dat onze vereniging kan groeien en bloeien. Zo schaffen wij met hun donaties materialen aan, kunnen we de juiste trainers aan ons binden en worden er leuke activiteiten georganiseerd! We kunnen niet zonder Vrienden van Devona . Zij maken het verschil voor onze turn(st)ers!

Deze bedrijven zijn vrienden van Devona:

Generations specialiseert zich in het verzorgen van corporate events, live events en theaterproducties op de meest uiteenlopende locaties. Wij opereren hierbij in licht-, geluid-, video- en riggingverhuur. Onze technici hebben hierbij een duidelijke visie voor ogen. Niet alleen de klant maar ook de eindgebruiker staat ten allen tijden centraal en cliché bestaat niet bij Generations. Wij streven er naar om voor elke klant keer op keer een prettige en toegankelijke samenwerking creëren.

Noordhoorn Hoveniers staat voor heldere afspraken, vaste prijzen en persoonlijk contact. Noordhoorn volgt de laatste tuintrends op de voet. We ontwerpen uw tuin of voeren het ontwerp van uzelf of uw eigen architect uit. De beplanting wordt afgestemd op de omgeving en ligging van uw tuin. Heeft uw tuin onderhoud nodig; jaaronderhoud, een winterbeurt of alleen wekelijks het gras maaien, het is allemaal mogelijk. Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak.

Eetcafé De Witte is een gezellig eetcafé in Westland met als speerpunten betaalbaar, ‘op zijn Westlands’, grote porties en no nonsens.

Deze personen zijn vrienden van Devona:

Paulo Jesus

Ook vriend worden?

Draag jij turnen een warm hart toe en wil je ook een vriend van Devona worden? Dit kan al door €100,- per jaar te doneren. Als dank plaatsen we onder andere jouw bedrijfsnaam of jouw naam op deze sponsorpagina. Meer hierover vind je in ons sponsorplan.